Tuesday, November 10, 2009

Hobby..hobby..

Salam,lama jugak aku x updatekan blog ni.Bukan xde masa tapi kemalasan melanda diri aku utk mencoret serba serbi tentang laluan hidup aku.Ni posting baru tentang hobi aku yg x seberapa,saje je menghilangkan kebosanan aku duduk dirumah ni.Asyik online pun naik benggang gak kepala ni..mata pun berpinau dibuatnya so aku amik ler beberapa keping gambar & kemudiannya aku edit sikit² biar nampak lebih chantek.So aku add beberapa keping gambar yg aku berkenan je laa.




Ini antara gmbr terbaru yg aku dpt shot kat kawasan rumah aku.2ekor burung dok bertenggek kat atas pagar rumah jiran,selang 2 biji rumah.Alhamdulillah setelah aku zoom smpi abis,akhirnya aku dpt gak snap picture ni dengan baik.hehee..!



ni pulak antara pokok bunga yang ada dlm halaman rumah aku..entah apa namanyer pun aku x tahu.Pokok bunga ni adalah pemberian drpd mak angkat aku yg dok kat kota tinggi..dah lama dah aku dpt pokok bunga ni,alhamdulillah terjaga dengan baik.



Gambar kucing ni pula aku baru je edit agar warna,bentuk pd bulu kucing lebih nmpk jelas.okkan??.

ok..tue je buat masa ni...chow chin chow!