Monday, February 6, 2012

UPGRADE

Salam & alhamdulillah.



Dengan izinNya maka hari ni tercapailah sudah salah 1 hajat yg diimpikan iaitu nk upgrade my ARC S dgn papago & free software yg lain.Yang best siap ada bacaan al-Quran,alhamdulillah.Even bayarannya RM150 tp pada hamba,berbaloi.Lepas ni nk search software utk kiblat plak & casing for my new hp tue.

Padam

Salam,alhamdulillah.
Usaha nk delete hampir kesemua gambar dalam netlog telah pun selesai.Netlog tue akan ditinggal sepi begitu sahaja,if ada rasa nak online maka akan adalah saya.

Macam frust je kan?.Memang frust pun,rasanya x perlulah nk dipanjang-panjang hal ni..biarlah ianya menjadi rahsia.Tak usah dah nk dibangkitkan lagi hal-hal yg menyakitkan hati,buang masa je.Teruskan hidup,cari redha Allah swt itu lebih penting & AFDAL.

Nak tambahkan pendapatan?.Jom join churpchurp!

Nak tambahkan pendapatan?.Jom join churpchurp!