Friday, June 17, 2011

Muka Baru

Assalamualaikum.

Penatnya memilih yg mana layout yg berkenan dihati,last2 amik je layout warna ni sebagai pilihan yg kira oklah kot.Sungguh benar aku buang masa dengan menilik satu persatu layout.

Dr yg kategori cute smpi ler ke girly..owww..sampai ler emo..erk??.hingga ke dark layouts.Alih2 beralih gak ke cute sebab merasa diri ini cute...hahaha..yeke?.uweekkks!!

So how?.

Ok x muka baru blogku ini?.You know what,it's took 2 days for me to choose which one layout that i like to put on it.Hahaha...amik ko! macam pilih baju,kenalah yg selesa dipakai.
Begitu 'baju' for my blog ni,kenalah ngan sedap mata2 memandang.

Ok,yg pasti muka baru ni aku suka..korang tak suka,ada aku kisah?.hehehe..! ermm..byk benda nk kena update yg belum terupdate pun ada ni..adei,bila la aku nk update ek?.Nantilah...aku tgh rajin buang masa dengan games kat facebook ni.Jumpa lagi.