Monday, July 12, 2010

Festival Bunga & Taman Putrajaya 2010




Hari kedua festival berlangsung mmg mengundang ramai pengunjung ke sana.Parking kereta mmg full,jenuh cari tempat kosong nak park kereta akhirnya dpt jugak satu.Pergi berdua je ngan kembar,testing kamera baru tp bawak gak kamera lama cuma sygnya bateri plak kong..hampeh tul! hahahaha..kalau tidak mmg byk gak gmbr yg dpt diambil time tue,xpelah dah xde rezeki.

Then start la kami posing sana dan sini..eh...bukan saya yg kuat posing tp my twin..
saya jadi tukang amik gmbo je sebab mmg minat fotografi cuma situasinya sesak menyebabkan saya agak malu nk acting as photographer ni..hahaha..yelah,mana taknya ketiak awal² lg dah berpeluh,abis menampak tanda pada baju dibawah lengan...keh3x!

Dan yg segannya,ramai photographer yg handal ngan kamera mereka yg power..lens panjang je...fuyooo!! ambe telan air liur je tgk kamera & lens dorang..mmg power!
Pastu mulalah berangan... " kalau la aku dpt lens cam tu,kamera cam tu "...
hahahaha..cam x cukup je ek,kamera DSLR kan dah ada..cukup jelah *dulu.

* boleh percaya ke?.

Oklah,ini sebahagian hasil gmbr yg diambil..tak seberapa pun.enjoy!!

No comments:

Post a Comment