Sunday, May 15, 2011

Tiga Puluh Tahun Sudah

Salam,alhamdulillah.

Hari ni dah masuk 30 Tahun 3 hari,jam,minit saat tak tahu nak kira camne?.Malas nk kira sebenarnya...hahaha!

Setakat ni ada 2 sambutan hari lahir secara kecil-kecilan telah berlangsung,alhamdulillah.

Thanks to all my friends especially my close friends,Achik,adek fiza,niesa,sue,peti & lain² atas kiriman doa n sambutan yg diberikan.

Hanya Allah swt shj yg dapat membalas budi baik kalian semua.Yg ditunggu² tidak pula muncul utk wish my birthday.Ermm..xpelah,maybe dia terlupa nak fikirkan aku.

Jodoh hak Allah swt,so sape aku nk menentang.Moga diberikan jodoh yg baik.amin.

Mana gmbr?.ermm..nanti kat lappy sy updatekan gmbr² kat sini masa sambut besday tempoh hari k.Dalam pc ni xde gmbr² tue so kenalah tunggu.Sabar k.






Hari ni juga adalah hari konvokesyen my big brother,Amar Latif kat UiTM Shah Alam.Tahniah abg amar,alhamdulillah.Saya dah get ready nk pi sana tp abg amar tak sampai² lagi ni,mana dia ek?.Ok,nanti dah selesai segalanya,saya update k.

Jumpa lagi

2 comments:

  1. Selamat Hari LAhir Yus...hehe..

    ReplyDelete
  2. TERIMA KASIH AD,MANA HADIAHNYER?.HEHE..!

    ReplyDelete