Sunday, November 13, 2011

SE Xperia ARC S

Salam & alhamdulillah,syukur ke hadrat Ilahi Yang Maha Pemurah..

akhirnya dpt juga apa yg dihajati iaitu ingin memiliki sebuah telefon pintar dalam bahasa omputehnyer adalah smartphone,bukan semakpon yer tp kekadang bikin semak gak sebab duit melayang utk membelinya..hehehe!

Semalam bertarikhkan 12 November 2011 bersamaan 15 Zulhijjah 1432 Hijriah,Sabtu maka termakhtublah ARC S telah dimiliki oleh diri ini.Kenapa pilih brand SE ek?.Sebab bateri tahan lama berbanding Nokia,nk bandingkan dgn brand lain xleh sebab x penah pakai selain nokia & Sony Ericsson.Antara sebab2 membeli hp ini adalah :-

* Housingnya menarik,tertarik ko mmg deboommmm..kebaaaboomm!
* Pilih SE Xperia ARC S kerana kualiti gmbr tip top,HD version & guna bravia
engine,selain ada LED flash.Byk lg laa specifications,kalau nak tahu pi tgk kat
website Sony Ericsson Malaysia

* dah lama idamkan nk guna smartphone
* ada wifi senang nk on9 facebook,almaklumlah saya ni mmg jenis 'hantu online' layan
games.
* Bila bosan boleh layan Angry Bird yg ada pelbagai versi..hehe!
* Speedy loading..tak perlu tunggu lama-lama..sonok!

Apalagi ek?.dah x reti nk komen...yg pasti,mmg best laa hp ini even baru pakai beberapa jam semalam.

Oklah..itu shj,gambar nanti sy upload k.Bukan nk menunjuk tp sekadar nk share citer je.So sape ada pengalaman guna GPS utk garmin free ke..sila share kat sini,info diperlukan..hehe! thanks.

No comments:

Post a Comment