Wednesday, November 9, 2011

U.P.D.A.T.E.D

Salam..
Lamanya tak update blog ni.
Dah byk sawang kat ruang sana-sini.
Penat plak nk bersihkan..huhuhu!

Aidiladha dah pun berlalu pergi.Setelah hampir 13 tahun meninggalkan Dungun,akhirnya raya lepas dpt gak merasai hidup kat sana semula.Semuanya dh berubah,Dungun dah tak macam dulu,tgk macam serabut je.3 hari balik sana dlm keadaan tak sihat,hari last kat sana jatuh sakit yg amat sgt.Perut jadi kosong sebab segala apa yg dijamah seharian semuanya terkeluar balik.Jam dekat 12 pagi baru jamah nasi ngan sup tulang mama masakkan.Beraya pun ala-kadar je...takde mood nk beraya,zero.



Selama kat Dungun beberapa hari sempat ler pi bersiar2 ditepian pantai Tanjung Jara dgn kembar & suaminya.Gambar sy mmg tak banyak sebab saya yg jd tukang gambar..hehe!





Kerja?.Esok mula keje balik..kesihatan plak belum ok sepenuhnya.
Migrain asyik menyerang je sejak kebelakangan ini..sabar..sabar...
Bulan 12 ni maybe start keje kat pengurusan & semua staf baru.
Tak tahulah bagaimana keadaannya nanti,semoga semuanya dipermudahkan Allah swt,amin.
Pening gak memikirkan urusan nk memandu kereta..penakut nk drive kete,lesen ada tp x guna.

huhu...tolong!! camne ni nk g keje kalau kembar cuti or mc?.ada sesape leh jadi drebar sy x?.hehehe.......sesuka je.

2 comments:

  1. Hehehe..slmt kembali berkojo..berkojolah sekueknyo..hehe..Moga dipermudahkan semua urusan dan diberikan kesihatan yg baik...

    ReplyDelete
  2. amboi..laju je dia ek.nk bekerja sekuatnya maybe x mampu kot sebab diri tak sihat lg nie...
    terima kasih ad..insyaAllah,amin.

    ReplyDelete